Mijn naam is Kitty Taverne-Alferink, opgeleid als secretaresse (Schoevers) en 17 jaar als zodanig werkzaam geweest. Daarna ben ik mij, na een aantal cursussen en workshops bij verschillende kunstenaars , zelf gaan verdiepen in de verschillende schildertechnieken. Mij spreekt vooral de stijl van de oude meesters aan, alsmede abstract, modern-realistisch en trendy tekstschilderijen. Ook ben ik lid van de Kunstkring Voorst (Statenhoed) en staan enkele van mijn schilderijen op hun website. Hier heb ik mij een paar jaar ingezet voor exposities voor jong talent.

atelier

Ook  heeft mode, en in het bijzonder de accessoires (sjaals,  poncho's, tasjes en sieraden) mijn interesse. In 2010 heb ik met veel plezier de opleiding Mode-adviseur gedaan en een tijdje bij een juwelier gewerkt. Alles bij elkaar heeft het mij gevormd tot wat ik nu ben. Ik maak alles zelf en meestal maar één exemplaar; dus alles is uniek.

DSC_0039

Verder kun je hier mijn zelf ontworpen kado labels bekijken. De houten labels koop ik in en beschilder ik dan zelf. De achterkant van het label is een "school"bordje, waar je zelf, met een bijgeleverd krijtje, iets op kunt schrijven; een felicitatie, wens, of alleen je naam.

Ook hier ben je verzekerd van een uniek label.

Je kunt ze nog persoonlijker maken, door je eigen idee of tekst aan mij door te geven, zodat ik een label in opdracht kan maken.

De labels zijn vooral leuk als je iets bijzonders wilt geven, b.v. een weekendje Parijs. Mijn label met de Eiffeltoren als hint op de voorkant en op de achterkant "ga je mee ?", spreekt net iets meer tot de verbeelding , dan dat je het gewoon vraagt.

Heel veel plezier bij het bekijken van deze website.